Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgelser.

Kontakt …&film

…&film blev stiftet i 2005 og har siden vundet priser og produceret film for virksomheder og organisationer over hele verden.

Produktionsselskabet er ejet af producer Casper Strunge, som har sammensat et erfarent hold af filmfolk. Holdet består af filmfotografer, tilrettelæggere, lydteknikere, lysteknikkere, animatorer, instruktører og klippere.

Kontakt producent og indehaver Casper Strunge på 2396 0267 eller cs@ogfilm.dk

…&film
Amagertorv 14, 2. sal
1160 København K

Casper Strunge

Casper Strunge

Indehaver og instruktør

Casper begyndte oprindeligt med at lave radio, senere blev det til film, og siden har han ikke sluppet faget. Efter endt uddannelse som lærer fortsatte karrieren i IT-branchen, hvor også film og lyd var i fokus, og senere som direktør for IT-uddannelser, inden han i 2005 stiftede selskabet ...&film. Her har hen siden produceret hundredevis af film for danske og internationale virksomheder og organisationer. Lige fra emner der er komplekse og teknisk udfordrende at formidle til stærke personlige fortællinger, eller film der kan understøtte ledelse og drive forandring, 

Casper er stærk på kommunikation og strategi, noget han også har dyrket i sin store interesse og engagement i dansk politik. Casper er en solid sparringspartner for udvikling af kampagner og ikke mindst kommunikationsstrategier.

Caspers medie er film, og han er særlig god til at omsætte vigtige budskaber til levende billeder, der sikrer en effektiv kommunikation. 

Derudover har han lang erfaring med sejlads (Y3), diverse off-shore certifikater (BOSIET) og uddannet på HEAT (Hostile Environment Awareness Training).

Henrik Kloch

Henrik Kloch

Filmfotograf og erhvervsdykker

Henrik Kloch er uddannet fotograf samt overfladeforsynet erhvervsdykker og har læst filmvidenskab.

Henrik har bl.a. arbejdet fast for DR og Zentropa og har lang erfaring fra de fleste genre, herunder; børne-tv, spillefilm, reklame, større tv-drama og dokumentar. Her igennem har han opnået en del anerkendelse bl.a. som årets fotograf (pressens pris), bedste Nordiske Børne-Ungdoms serie, Første-pris ved Japan price (unicef), Første-pris Prix Danube (drama) og mange flere.

Henrik hygger sig med familien i fritiden med cykler også en del og så laver han mad så englene synger.

Noget af tiden bruger Henrik også på at arbejde som vikar på Kirkens Korshærs’ herberg, her laver han i øvrigt også mad.

Anders Koch

Anders Koch

Filmfotograf og klipper

Anders  har en meget professionel og kreativ tilgang, intuition og sans for detaljer på produktionerne. Han er autodidakt helt tilbage fra de gode Kanal2 dage i København.

Anders har bl.a. arbejdet hos K2 Commercial, TV2 og DR Nyheder. I 2004 var han med til at starte The Voice TV sammen med Dennis Johannesson og var Chef-Producer. Anders har også været Live-Producer for bandet AQUA (tour 1997 samt utallige koncerter og events). 

Anders er en alsidig og meget erfaren fotograf der bl.a. gerne arbejder under svære forhold som på boreplatforme, byggepladser, fabriker og laboratorier.

I fritiden spiller Anders musik. Han vandrer en del med sønnike og nyder i det hele taget friluftslivet. Anders har også CMAS dykkercertifikat og speedbådskørekort.

René Gundesbøl

René Gundesbøl

Filmfotograf og instruktør

René er uddannet fotograf i 2000 og arbejder i dag både som instruktør og fotograf. René har et særligt øje for at fortælle historier og sikre kontinuitet i optagelserne, så alle dele hænger sammen.

René har bl.a. arbejdet på; Forbrydelsen 1-2 (BAFTA Bedste int. dramaserie), Jul på Vesterbro (TV-prisen for Årets nyskabelse), Nikolaj & Julie (Emmy for Bedste int. dramaserie), Mille (Serien blev nomineret til Emmy), Rosa fra Rouladegade, 2900 Happiness, Barda (Nomineret til TV-prisen som Årets fotograf), Isa Stepz og lanceret Marie Kay via musikvideo for SONY/BMG.

Fritiden går med at studere alle aspekter af personlighedsudvikling og jagte nye oplevelser på bl.a. ski, wavesurf og dykning.

Lars-Bo Kjær

Lars-Bo Kjær

SoundDesigner

Lars-Bo Kjær har arbejdet med lydoptagelse og sounddesign i mere end 30 år. med flere tusinde produktioner på samvittigheden ved han, hvordan lyd kan påvirke modtagerne. Produktionerne omfatter bl.a. reklame, corporate, radio, podcasts, dokumentar og spillefilm.

Lars-Bo har gennem sin karriere løst opgaver for kunder som fx Demant, Carlsberg, Mærsk, Coca Cola, Universal Music, DHL, Renault, Ford, Heineken, Grand Manier, Microsoft etc. Og har vundet priser i ind- og udland for sounddesign.

Lars-Bo er uddannet i London (UK) og har derefter været involveret i en håndfuld af de allermest succesfulde studier i Danmark. Senest har han startet virksomheden Transformizer, bygget op om specialudviklet software til sounddesign. En mand med mange evner.

I fritiden spiller Lars-Bo musik, lytter til musik (som ingen andre), og så cykler han.